Masaj

Studioul nostru Joyspeedfitness isi diversifica activitatea si va pune la dispozitie o gama larga de masaje: Masaj de relaxare, Masaj anticelulitic , Masaj terapeutic, realizate intr-o atmosfera cat mai placuta pe un fond muzical adecvat inducerii unei stari de liniste si relaxare.

 

Locatie Joy Speed Fitness
Follow us on Facebook

Speed Fitness Concept

Fie ca se alege un masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic (de recuperare dupa diverse afectiuni medicale) sau de alta natura (de recuperare dupa diverse afectiuni medicale), toate au un singur scop – sa remedieze problemele din organism si sa readuca echilibrul natural energetic in corp in vederea promovarii sanatatii.

Cabinetul nostru de masaj este utilat cu paturi de masaj de ultima generatie, confortabile si ergonomice, special create pentru confortul dumneavoastra. Confortul exceptional este asigurat de cremele si uleiurile de masaj profesionale, aromaterapie, lenjeria de unica folosinta si, evident, de personalul nostru specializat in kinetoterapie si masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic si sportiv.

Costul unei sedinte de Joy Welness, care include o sedinta de masaj, o sedinta de speed fitness si testarea tesutului adipos, este de 300 RON.

Pretul unei sedinte de masaj este de 140 RON.


Masajul de relaxare

Masajul de relaxare se efectueaza pe tot corpul si consta in miscari ferme care creeaza o stare de confort, de relaxare si de eliberare a stresului echilibrand energetic organismul. Este ceea ce va da senzatia de „reincarcare a bateriilor”.

Masajul de relaxare intareste circulatia sanguina si are efecte benefice asupre sistemului digestiv si nervos.
Ori de cate ori stresul si oboseala va creeaza un disconfort cu caracter cvasipermanent apelati la un masaj de relaxare care va revigoreaza, va tonifica, va reface puterea de munca.

Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic este una din cele mai bune solutii de a scapa de "coaja de portocala".

Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anticelulita. Influentele masajului anticelulita asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului.

Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui.

Masaj terapeutic

Numit si masaj de remediere, masajul terapeutic este considerat o forma de tratament paramedicala, care ajuta la restaurarea functiilor normale ale organismului in urma unor accidente care afecteaza tesuturile moi (muschi, tendoane, ligamente etc.).

Practicile folosite sunt realizate strict in scop terapeutic sau recuperator si presupun mai multe sedinte consecutive pana la vindecarea completa.

Masajul sportiv

Masajul sportiv este o parte esentiala o oricarui antrenament fizic pentru sporturile de performanta. Tehnicile sau tipurile de masaj folosite au scopul de a creste performantele sportivului, dar si de a ajura in recuperarea dupa accidentari sau leziuni. Exista 4 tipuri de masaj sportiv :

Ante-eveniment
Post-eveniment
De refacere
De reabilitare

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o parte a reflexologiei si este un tip de masaj special, care foloseste tehnici de apasare si stimulare a punctelor reflexogene de la nivelul talpilor picioarelor. Prin apasarea anumitor puncte de pe talpa se stimuleaza anumite zone din organism si se repun in functiune organe si zone afectate de boli.