Intrebari
frecvente

Noul concept de antrenament ne permite sa lucram musculatura chiar in faza pasiva, dar putem să consolidăm efectul prin unele exerciţii active, suplimentare sau putem combina programul de antrenament cu exercitii cardio, unde se ard intre 700 si 1000 de kcal.

 

Locatie Joy Speed Fitness
Follow us on Facebook

Speed Fitness Concept

1. Ce este tehnologia EMS?

Electrostimularea musculara reprezinta contractia musculaturii obtinuta in mod artificial, cu ajutorul impulsurilor electrice. Activitatea musculara este controlata in mod normal de catre sistemul nervos central si cel periferic, ce trimit semnale nervoase catre muschi. Aparatele de electrostimulare functioneaza in mod similar, cu exceptia faptului ca transmite semnale electrice din exterior, prin piele. Aceste aparate transmit un impuls puternic, pentru a contracta muschiul, apoi emit vibratii relaxante, pentru a detensiona muschiul.


2. Cat dureaza antrenamentul ?

Antrenamentele JOY Speed Fitness dureaza doar 20 de minute.


3. Pot castiga masa musculara?

Da, se poate creste masa musculara, dar nu in aceeasi proportie ca la antrenamentele de bodybuilding, tocmai datorita faptului ca nu se lucreaza decat cu greutatea corporala.


4. Exista exercitii de tip cardio?

Da, se pot efectua si exercitii cardio, care de altfel sunt indicate la fiecare sedinta de antrenament, ajutand la arderea a peste 700-1000 kcal.


5. Pot scapa de celulita?

Antrenamentul Speed Fitness beneficiaza de un program special pentru inlaturarea celulitei.


6. Cate antrenamente sunt recomandate pe saptamana?

Numarul de antrenamente saptamanale difera de la persoana la persoana in functie de pregatirea fizica a fiecareia, motiv pentru care este recomandat de antrenor dupa efectuarea primei sedinte. Acesta poate varia intre 1, 2, dar nu mai mult de 3 pe saptamana.


7. Se solicita articulatiile in cadrul antrenamentului?

In timpul sedintelor de Speed Fitness articulatiile nu sunt solicitate, deoarece se lucreaza doar cu greutatea corporala si anumite accesorii pentru a ne ajuta sa avem o postura cat mai corecta si sa efectuam exercitiile intr-un mod cat mai eficient.


8. Se poate reduce tesutul adipos prin antrenamentul de Speed Fitness?

Antrenamentul Speed Fitness a fost special creat pentru inlaturarea tesutului adipos, pentru a beneficia de tonifiere musculara, pentru a dezvolta rezistenta, forta si viteza de reactie si toate acestea intr-un timp foarte scurt.


9. Care sunt contraindicatiile?

Singurele contraindicatii, care fara acordul medicului specialist, ne impiedica sa beneficiem de antrenamentul Speed Fitness sunt urmatoarele: epilepsie, stimulator cardiac, sarcina, hemofilie grava, hernie abdominala, tuberculoza, cancer, tromboza sau predispozitie pentru tromboza, boli neurologice sau diabet.


10. Poate inlocui antrenamentul de Speed Fitness miscarea clasica?

Nu numai ca poate inlocui, ci face ca miscarea clasica sa para mult mai grea, cu o durata mai lunga si efecte ce intarzie sa apara.


11. Exista limita de varsta?

Nu exista limita de varsta, antrenamentul Speed Fitness fiind indicat tuturor categoriilor de varsta.


12. Impulsurile electrice sunt dureroase?

Impulsurile sunt reglabile pentru fiecare grupa musculara in parte, in functie de suportabilitatea fiecaruia, ceea ce face ca antrenamentul sa fie placut, nicidecum dureros.


13. Este obositor antrenamentul Joy Speed Fitness?

Da, antrenamentul este obositor si solicitant.


14. Cati muschi lucreaza in timpul unui antrenament?

In timpul antrenamentului de Speed Fitness sunt activate 6 grupe musculare in acelasi timp: musculatura spatelui, pieptul, abdomenul, bratele, picioarele si fesele.


15. Este obligatoriu sa fiu sportiv de performanta pentru a practica Speed Fitness-ul?

Speed Fitness-ul este accesibil tuturor, de la persoanele care nu au practicat niciun fel de sport pana la sportivii de performanta.


16. Cu ce trebuie sa fiu imbracat la antrenament?

Exista un costum special pe care il puteti cumpara sau inchiria de la noi.